måndag, september 17, 2007

Det är alltid sossarnas fel

Regeringens popularitet fortsätter att rasa och det beror på att vi, det mentalt efterblivna svenska folket, inte tror att vi fått sänkt skatt enligt statsministern i DN. Media har tydligen inte heller skött sig enligt Reinfeldt som tycker att de inte ska skriva om negativa besked, utan påminna om att vi har fått sänkt skatt.

PJ Anders Linder på SVD däremot tycker att oppositionen skall granskas och ställas till svars: "För hur det skulle gå om den fick styra."
Bland andra Företagarna och Företagarförbundet kommer med missnöjda utvärderingar om alliansens första år men allt är ju sossarnas fel, och det hade varit ännu värre om inte alliansen vunnit valet, menar Linder.
Besvikelsen över de dåliga Sifosiffrorna får Linder att spotta och skylla allt på oppositionen men mellan raderna så är det nog besvikelsen över den regeringsodugliga alliansen som lyser igenom.
Det håller inte att fortsätta skylla allt på socialdemokratin när man har makten i sin hand och har genomfört ett systemskifte!

Andra bloggar om: , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Märkligt!

När det gäller den ökade sysselsättningen, så är det alliansens förtjänst.

När det gäller sån't som går snett, så är det sossarnas fel.

Genomskinligt! Väldigt genomskinligt. Och värst är att alliansen förmodligen tror att vi är så korkade att vi går på det.

Knapsu sa...

Mera retorik och mer i börsen åt de arbetande så tystnar nog gnället snart?

Anonym sa...

Men nu börjar de nå sina riktiga mål, när till och med Vanja Lunby Vedin börjar småprotestera då måste de snart vara upp i sitt riktiga varv! För det är väldigt svårt att få henne att yttra sig.

Knapsu sa...

När Vanja öppnar käften så har det gått långt. Hon har ju inte sagt ett knäpp sedan hon blev LO-ordförande, utan varit så nöjd med att sitta i Görans knä och slicka i sockerskålen att hon fortsatt med slickandet även med borgarna vid makten.
Hon ska bort innan hon sålt ut oss helt och hållet!