måndag, oktober 01, 2007

Terrorister

Transcom AB i Norrköping och andra telemarketingföretag: Brinn i helvetet!!
Om det bara gick att få tag på er i telefon så skulle ni få uppleva att en telefonlur kan osa av svavel. Ni skulle få höra sådana invektiv som ni inte kunde föreställa er fanns en gång.
Förbjud alla j-vla telemarketingföretag nu!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan Knapsu!

Trots att vi står på nix listan så ringer dessa förbasskade företag oss. Vet inte om du varit med om denna modell: telefonen ringer, man svarar och en datorröst svarar "tyvärr så är alla våra säljare upptagna just nu, du får prova senare". Nu hör till saken att vi varken ringt eller något, nog är detta väl världens sämsta marknasföring för ett företag eller hur?

Roligt att besöka en blogg från Haparanda. Tänkte så tidigt som idag att det är läge att åka ner till Sundsvall och kolla in Ikea snart, men samtidigt undrade jag om det inte vore roligare att åka norrut istället : ) se något annat!

När jag bode i USA så fick jag 50 dollar en gång när ett telemarketingföretag ringde. Jag nämnde att jag stod på motsvarande deras nixlista och oups så blev det ett erbjudande på 50 dollar och ett stort förlåt för att vi störde.

Kan det vara något för oss Svennisar?

(Jag hittade dig genom Jinges blog!!!)

Knapsu sa...

Hejsan Nadia,
Det jag reagerar på är att det är en dator som ringer upp flera nummer samtidigt så när man lyfter luren så är det oftast ingen i andra änden. Inlägget kom sig av att telefonen ringde hos mig, efter endast en signal lyfte jag luren och ingen i andra änden. Jag återgick till mina sysslor och en kvart senare ringer telefonen. -Nä,du tänkte jag och lät bli att svara men efter kanske 30 signaler gav jag upp,ryckte upp luren och skulle börja skälla. Ingen där!
Då blir man ju galen!!
Det är ju rena telefonterrorn.
Vi har också NIXat men det är ju inte 100-procentigt.
Välkommen till Haparanda!!

Anonym sa...

Jag håller med dig!!
Jag har skyddat nr här hemma så de kan inte ringa men det är inte många andra som kan heller...

På s-ö har vi "nixat" telefonen..
Men vi är ju inte där så ofta..