fredag, november 02, 2007

Reinfeldts krishantering

Visst är det en fet skandal att Statssekreteraren som har ansvar för krisberedskapen i regeringskansliet sitter på krogen och fyllnar till under sin jour men Statsministerns agerande tycker jag är lika anmärkningsvärt.
När Reinfeldt konfronterades med uppgifterna om Schenströms bravader så valde han att gå till motangrepp mot journalisterna istället för att svara på frågorna angående Schenströms beredskapsjour:


”Varför skulle hon inte kunna upprätthålla jouren? Vem har sagt att hon är onykter? Har ni några bevis för det? Ni måste lite grann komma ihåg att ni i bland bygger stories som inte finns. I det här fallet finns den inte”

Istället för att omedelbart lägga korten på bordet så valde Reinfeldt alltså att attackera, mörka och vägra svara på berättigade frågor från medierna.
Den massiva kritiken från även borgerliga riksdagsledamöter gör ju att man återigen måste ifrågasätta om Reinfeldt är kompetent att leda en regering.

Å andra sidan vet vi ju alla att det som vanligt är en konspiration från vänstermedia, med smygfotografer och detektiver som spanat på statssekreteraren det senaste året, allt regisserat från sossarnas högkvarter.

Högerbloggarna
vränger sig ut och in med byxorna nere på ett sätt man inte skådat förr för att förklara storien som inte finns.

Andra bloggar om: , , , ,

Inga kommentarer: