tisdag, januari 29, 2008

Den sporadiske bloggaren

Det blir lite sporadiskt bloggande här eftersom vardagslivet har en förmåga att tränga sig på och uppta en massa värdefull bloggartid. Men man får försöka smita ifrån och uppdatera ibland.


Ett par bilder från förra torsdagen, ett härligt uppfriskande snöoväder med rejäla vindar och massor med snö så att man fick motionera lite extra med snöskyffeln.
Ett ödsligt och vindpinat torg.




Efter storm kommer sol. Här ser vi Varmas stora galleria som växer upp på den finska sidan av "På Gränsen" området.

Totalt 50-60 butiker kommer det att finnas i gallerian och enligt uppgifter skall det vara klart med 34 stycken i nuläget. 60 000 kvadratmeter innebär att detta är det största pågående bygget i Finland just nu, kvadratmetermässigt alltså. Det största bygget projektmässigt borde nog vara bygget av den tredje kärnkraftreaktorn i Olkiluoto.

Här kommer affärer som Lindex, Kappahl, Alko, Dressman, H&M, Pentik, Veromoda, Gina Tricot, mfl,mfl att finnas lagom till julhandeln.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

1 kommentar:

Björn Nilsson sa...

Av nedersta bilden framgår att ni verkar få in samma jäkla butikskedjor som finns överallt annars. Inte särskilt originellt, om man säger så. Men kan man hoppas att det finns åtminstone något hörn över, där några lokala förmågor kan kränga lite renkött och hjortronsylt?