måndag, april 14, 2008

Styrman bloggar vidare

"Man leds genom en labyrint förbi ett överflöd av varor som bjuds ut till priser som man inte kan motstå. Priserna är låga delvis därför att företaget kräver så mycket av sina underleverantörer att de flesta av dem bara stoppar några år, sedan har IKEA sugit ut dem. Delvis är priserna låga för att delar av varorna tillverkas av flitiga asiatiska barn, som är inlåsta i fabrikerna, för att inte springa ut i trafiken och skada sig, om fabriken tar eld,"

Citatet ovan kommer från den bloggande kraftverksdirektören Mikael Styrman som verkar ha fått ordentlig fart på bloggandet. Efter att NSD publicerat adressen till hans blogg så har även kommenterandet tagit ordentlig fart. Fortsätter Styrman på detta vis så ligger ju epitetet "Årets bloggare" nära till hands.
Oavsett vad man tycker om Styrman, hans åsikter eller vilken diagnos man vill ställa på honom så måste man ju säga att det är en fröjd att läsa hans excesser.
Så gör det!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jo Micke har formuleringens gåva - de tidigaste alstren (kompendiet om Ekfors och bolagets årsberättelser) är ett nöje att läsa.. De valsar runt som nöjeslektyr i Stockholms finansvärld!!

Men du har ju själv blivit mer aktiv igen - 6 postningar inom 1 dag!!!

Ha det!

Knapsu sa...

Det är som fiske. Ingenting långa stunder, sen hamnar man i ett stim.