tisdag, oktober 14, 2008

Liket lever!

Återigen har man lyckats sparka igång den gamla Fujitsun men det är nog läge att på allvar börja bränna över data på skiva innan datorn här är utom all räddning. Med regnet utanför så är väl idag en bra dag att börja ta tag i detta arbete. Eller kanske man skulle köpa en extern hårddisk och kopiera över hela skiten till den och sedan plocka över godbitarna till den andra maskinen?
E-posten har jag i alla fall fått igång på den andra datorn så nu är man i kontakt med omvärlden igen. Det är ju så nu för tiden att har man en gång börjat använda e-post så blir det besvärligt att vara utan. Inte minst informationen från skolorna som veckomeddelanden, läxor, kallelser till möten och övrig information distribueras via e-post.
Förhoppningsvis så lever den här datorn ett tag till så blir man inte beroende av den andra datorn som inte känns riktigt trivsam. Undrar om alla knepigheter i den beror på att ungdomarna vid något tillfälle konfigurerat den med två bildskärmar för att kunna se film via datorn på tv-skärmen?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag undrade just vad som hänt - det har varit tvärstopp hos dig i över en vecka...
JA vad sysslade folk med förr, när det inte fanns datorer? Nu sitter ju alla och glor i bildskärmar - märkligt!

Knapsu sa...

Man undrar ju om de överhuvudtaget levde förr?