lördag, november 15, 2008

Snabbt och effektivt

Snyggt flyt i jobbet!



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

10 kommentarer:

Anonym sa...

Personen ifråga har nog lastat och lossat "några" kubik tidigare... :)

Anonym sa...

Jo, det är en polsk förare som just snott ett jobb som Björnfot kanske hade kunnat ta eller genom rockad fått ett arbete, men är det demokrati så är det....enligt Björnfot!

Anonym sa...

bf är naiv. tyvärr.

Anonym sa...

Ohh, han, eller hon, kunde verkligen köra en skotare. Där fanns det inte några dåliga hydralslangar inte. Snyggt jobbat!

M sa...

Polacker behöver väl arbete för att överleva, precis som vilken svensk knegare som helst. Var är solidariteten nu, kamrat kråksimulerare?

Anonym sa...

Solidariteten hos arbetsgivare finns i deras plånbok, inte är det någon som tycker synd om dig, och inte kommer priserna på det du behöver att sjunka pga att arbetstagare från låglöneländer inom EU föredras av alla som måste betala för arbetskraft. Så hoppas du är beredd på att vara utan arbete en längre tid, eller så får du flytta till Polen och ta ett diskjobb där!

Anonym sa...

Yrkesskicklighet väcker alltid min beundran!

M sa...

Eller så får man väl helt enkelt sträva efter att få upp lönerna och förbättra arbetsvillkoren i Polen och jämna ut skillnaderna inom hela EU, kanske genom gemensamma lagar, regler, löner och en gemensam valuta. Det borde väl låta som ljuv musik i en gammal kommunists öron?

Anonym sa...

Jo, det låter som ljuv musik, men jag är trots allt realist också, är du?

Måste bara komma ihåg att berömma skotarföraren, snyggt och smidigt

Anonym sa...

Jag var ju snabb och döpte om moderaterna till Sovjetmoderaterna, som ni kanske minns och nu syns det ju att deras väljare egentligen är de riktiga kommunisterna!