onsdag, december 31, 2008

Stormrapport

Stormen håller på att avta. Inga strömavbrott hos oss trots att det blinkade till ett par gånger. Gick en promenad i den närmaste omgivningen på eftermiddagen och fick bevittna hur ett plåttak knakande och skramlande tog ut skilsmässa från en villafastighet. I övrigt inga andra skador att rapportera än en björk som knäckts av.
Den positiva effekten av stormandet är ju att folk inte har varit ute och smällt av sina bomber och raketer ännu vilket innebär att alla skotträdda hundar får lite förkortad plågotid och mindre tid i drogdimman.
Visst var det ju några ur begåvningsreserven som i rykande storm sköt upp några raketer men som tur var gav de upp innan någon olycka hann ske.

Strax dags att droga ner hunden med tabletter innan det brakar loss ordentligt, själv drogar jag mig bara med kaffe och blåbärspaj så man är fräsch när man stämplar in för 2009 års första skift klockan 05.30 i morgon.

Gott Nytt År!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

4 kommentarer:

Björn Nilsson sa...

Gott nytt själv däruppe på nordsidan!

(Har man fortfarande stämpelklockor förresten?)

Anonym sa...

Nej inte den gamla varianten. Nu är det ett datoriserat system med terminaler där du drar ett inpasseringskort och registrerar närvaro/frånvaro osv...

Anonym sa...

Gott Nytt År Herr Bloggare !
Hoppas att det blir ett bra blogg-år !

Anonym sa...

Tack för det och god fortsättning.
Hoppas också!