lördag, september 26, 2009

Bön (?)

I fredags invigdes konstverket Barnen: Bön, Dröm och Kram som består av, gissningsvis tre, stenskulpturer någonstans kring Marielundsskolan. Ett lämpligt mål för lördagens förmiddagspromenad med kameran i fickan således. Väl framme så lokaliseras ju snabbt den första men som det geni man är så har man ju inte sett till att kamerabatteriet är laddat, så efter blott en bild så bestämmer sig kameran för att den enbart orkar visa tagna bilder.

En bild på "Bön" (?) blev det i alla fall den här gången. Återkommer förhoppningsvis med bilder på de andra skulpturerna framöver, efter nästa expedition till förorten.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

2 kommentarer:

iZac sa...

Klassisk fail! :)

Förr i världen hade folk inte dessa problem med batterier som inte hade "ström"... Men då tog det minst två veckor innan bilderna syntes och ringa fick man göra när man var hemma osv... ;)

Björn Nilsson sa...

Efter att ha sett de tre mästerverken så är väl drömmen ganska klar (om vi förutsätter slutna ögon, inte dagdrömmande). Men kramen och bönen tycker jag är knepigare. Dock: minns det gamla talesätter "Gud hör bön" som jag vid något tillfälle såg tillspetsat till "Gud hör bönder". Och det är väl kul för bönderna i alla fall.