lördag, september 12, 2009

En snabbis innan läggdags

"Oxvecka" står det i skiftschemat, så då blir det inte så mycket tid till bloggande och annat "onödigt". Som till exempel att kolla in snygga bilar när tidningen Bilsport samlar det lokala beståndet av desamma till en gruppbild på strandplanen. Tur då att Izac är på plats och bloggar om det med ett gäng bilder.

Men det får bli några snabba kommentarer om några av veckans snackisar.

Mehdi Ghezali har gripits i Pakistan som misstänkt terrorist. Hur det nu än är, terrorist eller inte, så frågar man sig: Hur ser det ut i huvudet på Ghezali? Killen har suttit 3 år i en bur på Guantanomo Bay, helvetet på jorden, och inte lärt sig ett smack! Helt otrolig kille, det där!

I samma sällskap reste tydligen en kvinna som tidigare varit fängslad som misstänkt terrorist i Somalia, tillika dotter till ordföranden i Sveriges muslimska råd så nu har islamofoberna rena julafton.


Expressen avslöjade regeringens hemliga plan som går ut på att pressa ner lönerna. Nu var det ju ingen hemlig plan precis utan det är ju det som blir följden av regeringens politik och det som LO varnade för långt innan valet 2006.
Erik Laakso om "den cyniska och föraktande inställningen från välbärgade troll som sitter i Rosenbad": "På agendan för den moderatstyrda borgarregeringen ligger en allmän lönesänkning och beredandet av väg mot ett låglöneproletariat, ett “working poor” där fattiga ska förmås att ta både två och tre underbetalda arbeten eftersom det inte ska finnas en omställning värd namnet. Det förhatliga begreppet “Välfärdens kärna” ska arbetas in för acceptans för att välfärd endast ska handla om att ingen ska dö av svält. Allt annat blir oviktigt"

Näringsminister Maud Olofsson vill tydligen upp i rymden. Vem drar igång en insamling för att få ihop pengar till det? Det finns nog många som är villiga att satsa en slant för att skicka ut henne i rymden!

Nu hann jag inte mera än så här, för nu är det strax läggdags.
Väckarklockan ringer 04.20 i morgon och då gäller det att vara taggad och utvilad för ännu en dag i saltgruvorna!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Inga kommentarer: